скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2017 :

Jour de l'An : 
😥
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
😥
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, четвер, 2 грудень, 2021

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 336 / 365
робочий день року : 232 / 252
приурочувати (UTC +01) : 02:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:22 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:22 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:22 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:22 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:22 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:22 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:22 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:22 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:22

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:22

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:22

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:07

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:22

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:22

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:22

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:22

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:22

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

02
02:22
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel