скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 1991 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
😥
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
😥
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, п'ятниця, 27 травень, 2022

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 147 / 365
робочий день року : 101 / 250
приурочувати (UTC +01) : 21:37
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:37

UTC
-09
Alaska
11:37

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:37

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:37

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:37

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:37

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:37

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:37

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:37

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:37

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:37

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:37

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:37

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:22 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:37 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:37 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:37 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:37 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:37 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

27
21:37
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Schweiz
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel