скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
1
1
3
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, субота, 28 листопад, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 333 / 366
робочий день року : 230 / 252
приурочувати (UTC +01) : 09:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:31 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:31 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:31

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:31

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:31

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:31

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:31

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:31

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:31

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:31

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:31

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:31

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:31

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
09:31
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel