скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
4
2
1
3
0
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2029 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Monaco
сьогодні, п'ятниця, 22 лютий, 2019

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 53 / 365
робочий день року : 38 / 251
приурочувати (UTC +01) : 15:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:49

UTC
-09
Alaska
05:49

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:49

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:49

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:49

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:49

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:49

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:49

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:49

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:49

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:49

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:49 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:49 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

22
15:49
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel