скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
1
2
3
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2024 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, вівторок, 1 грудень, 2020

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 336 / 366
робочий день року : 232 / 252
приурочувати (UTC +01) : 03:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:31 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:31 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:31 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:31 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:31 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:31 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:31 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:31 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:31

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:31

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:31

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:31

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:31

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

01
03:31
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel