скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
3
1
1
3
1
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2004 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Monaco
сьогодні, понеділок, 1 червень, 2020

робочий день : ні (Lundi de la Pentecôte)
тиждень : 23 / 52
день року : 153 / 366
робочий день року : 103 / 252
приурочувати (UTC +01) : 14:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:52

UTC
-09
Alaska
04:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:52 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

01
14:52
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel