скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400h
вівторки :
50
400h
середи :
51
408h
четверги :
49
392h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
53
3
2
1
3
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2012 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Monaco
сьогодні, неділя, 8 грудень, 2019

робочий день : ні (Fête de l'Immaculée Conception)
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 235 / 251
приурочувати (UTC +01) : 22:38
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:38

UTC
-09
Alaska
12:38

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:38

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:38

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:38

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:38

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:38

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:38

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:38

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:38

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:38

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:38

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:38 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:23 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:38 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:38 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:38 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:38 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:38 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

08
22:38
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel