скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
48
384
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
4
0
2
4
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2014 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Monaco
сьогодні, вівторок, 26 березень, 2019

робочий день : так
тиждень : 13 / 52
день року : 85 / 365
робочий день року : 60 / 251
приурочувати (UTC +01) : 03:19
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:19 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:19 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:19 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:19 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:19 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:19 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:19 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:19 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:19

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:19

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:19

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:19

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:19

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:04

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:19

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:19

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:19

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:19

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:19

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

26
03:19
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel