скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2015 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, понеділок, 25 січень, 2021

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 25 / 365
робочий день року : 16 / 252
приурочувати (UTC +01) : 11:36
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:36

UTC
-09
Alaska
01:36

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:36

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:36

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:36

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:36

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:36

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:36

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:36

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:36

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:36

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:36

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:36

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:21

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:36

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:36

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:36

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:36

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:36

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

25
11:36
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel