скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
4
2
1
3
0
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, середа, 8 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 28 / 52
день року : 190 / 366
робочий день року : 129 / 252
приурочувати (UTC +01) : 15:46
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:46

UTC
-09
Alaska
05:46

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:46

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:46

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:46

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:46

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:46

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:46

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:46

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:46

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:46

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:46

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:46

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:31

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:46

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:46

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:46

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:46

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:46 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

08
15:46
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel