скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
48
384
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
53
52
3
1
0
4
0
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1994 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
..в Monaco
сьогодні, неділя, 22 вересень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 38 / 52
день року : 265 / 365
робочий день року : 182 / 251
приурочувати (UTC +01) : 21:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:01

UTC
-09
Alaska
11:01

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:01

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:01

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:01

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:01

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:01

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:46 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:01 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:01 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:01 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:01 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:01 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

22
21:01
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel