скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
0
2
2
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

Jour de l'An : 
Sainte Dévote : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête-Dieu : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête Nationale : 
Immaculée Conception : 
Noël : 
Визначте період
..в Monaco
сьогодні, субота, 28 листопад, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 333 / 366
робочий день року : 230 / 252
приурочувати (UTC +01) : 08:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:59 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:59 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:59 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:59

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:59

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:44

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:59

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:59

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:59

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:59

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:59

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
08:59
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel