скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
3
24h
вівторки :
3
24h
середи :
1
8h
четверги :
2
16h
п'ятниці :
2
16h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
88h
заробітна плата (€):
1760
0
0
0
0
0
2
3
0
0
1
0
0
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Noël : 
..в Monaco
сьогодні, неділя, 15 грудень, 2019

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 50 / 52
день року : 349 / 365
робочий день року : 240 / 251
приурочувати (UTC +01) : 10:26
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:26 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:26

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:26

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:26

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:26

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:26

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:26

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:26

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:26

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:26

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:26

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:26

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:26

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:11

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:26

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:26

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:26

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:26

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:26

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

15
10:26
UTC +01
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Canada
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Suisse
Brasil
India
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel